BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 28 January 2012

JUST NEW STORY 2012













Assalammualaikumm~~~

Da lama sangat aku ta update blog aku ni kan. .Agak-agak da terlambat ke aku na wish heppy new year..Belum kot,sebab masih bulan januari ni. .OK! HEPPY NEW YEAR everyone and HEPPY CHINESE NEW YEAR . .
*apa lar excited aku ni..da lar lambat =='

From the first story,,aku rasa aku da jatuh cinta buat tahun baru 2012 ni..HAHA! *terlalu stretfoward sgt,sb aku excited na cerita.hehe~ Ok! aku admit lar,aku da jatuh cinta dengan someone..Actually,aku da lama kenal dia,you know,masa mula2 kenal ta expect pun na ada perasaan atau suka atau sewaktu dengannya.. Dan jumpa pun sekali,lepas tu tak jumpa lagi da,kitaorg just chit chat dekat facebook and tak ada tukar2 no phone pun. Dan pada 1 JANUARI 2012, ,so suprise bila aku lepak dengan dia,for THE FIRST TIME! can you imagine,,first meet,first chat,my heart like wanna crack..HAHA! sounds funny right~ tapi mungkin sesetengah korang percaya,CINTA PANDANG PERTAMA! :D

Seriously,,dia ta macam yang aku expect juga,,aku ingat dia jenis yang poyo,berlagak,casual,macam ta sekepala dengan aku or boring,,tapi lain pula menyimpang. He so crazy,,very-very crazy..he like to make me laugh non-stop.. Aku rasa memang gelak je r kalau lepak dengan dia.. Itu antara salah satu sebab aku suka dia,dan dia sangat penyayang dan caring *ayat klise sikit. .HIKHIK :P

20 JANUARY 2012,that date kitaorang declare..ok,,aku tau its to early right,walaupun aku da lama kenal dia,jarang jumpa sebelum ni,tapi entah kenapa,aku percaya dia dan aku yakin sangat yang dia boleh jaga aku. *poyo lar kau ni -___-' HAHA! Aku ta tau apa yang aku rasa terhadap dia ni.. PELIK DOH! Hehe~

Senang cerita,,permulaan tahun 2012 membawa sinar dan harapan dalam hidup aku.. *puihhhh r~ :p 
Haha! ok serius ni,,memang ada hikmah daripada tahun 2011,dugaan yang sangat2 buat aku patah hati dan sedih.Dan sekarang aku da nampak hikmah dari dugaan yang Allah beri pada aku. :) 


First time tengok wayang bersama..hikhik 

Ok! agak gedik kan.. *motif =='

what can i say,,we allergic with camera shoot.. :p

THE BEST DAY EVER! we're going to swimming pool..very awesome..like babe..

ehemmm~ na cakap ni 
'SAYA SAYANG AWK' hikhik

saja na selit kan gambar aku ni..model swimming pool..puiihh~ :P



*walau apa pun terjadi,mulai sekarang aku na sangat jaga perhubungan ni.kalau betul jodoh aku dengan dia,aku akan cuba buat yang terbaik :)

1 comment: