BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 7 May 2012

ALWAYS HAPPEN !

ASSLAMMUALAIKUM~

Firstly,sorry dengan post yg sebelum ni,aku delete balik.Sebab aku lupa na publish.
Hehe~ Aku tengok blog ni mcm da pelik pulak,sampai ta reti na publish cerita. Penat aku taip panjang2.. HUKHUK :p

OK! mungkin ada yang da baca kot story aku yang aku delete tu. Tapi skrg ni aku na buat cerita tu balik and ada sikit tambahan. About my bf and EX my bf.. First story that make me stuck. Actually it's not really big prob for me,but it's make me feel messy and horrible mood when i hang out with my bf.You know,EXGIRL for my bf actually knew that her EXBF already had a GIRLFRIEND.But why she still bother,still wanna call,miscall and so on and at the same time,its happen while i with my bf.

RIMAS! Itu yang aku rasa..Sangat rimas,,bukan aku ta bagi bf aku tu contact EX dia,tapi aku rasa EX dia ni ta faham2 kot,ke gedik sangat nak call2 bf aku..Dan benda ni jadi time MALAM MINGGU... Ok! Actually aku memang rajin spend time dgn bf aku time mlm minggu,boleh dikatakan setiap malam minggu mesti aku lepak dgn bf aku,dgn member2 yang lain,itu pun kalau bf aku ta kena kerja dekat luar...Dan setiap mlm minggu juga,mood aku mesti spoil bila EX dia sibuk call2. Korang rasakan la bila tengah happy2 dgn bf korang tiba2 EX dia call2.. WTF! such an idiot moment u know! DAMN! Kadang2 aku na buat biasa je,buat tak tahu..Tapi aku perempuan yang tak pandai kawal emosi.THAT'S THE FACT! Aku akan mula gaduh sekejap dgn bf aku hanya sebab EX dia! AWESOME RITE! =,=

Nasib la aku ni kalau gaduh dgn bf aku tak pernah lagi berlanjutan.Gaduh-gaduh lepas 15 minit baik semula.Itu nasib baik je,kalau ta nasib baik memang lain la jadinye kan..Aku dgn bf aku pun kalau ada masalah cepat2 selesaikan. OK,back to our story tadi.,aku pernah juga lar slow talk dgn EX dia tu,ckp baik2 punya.tapi EX dia pula SENTAP SANGAT nak sound aku tiba2 mcm ta puas hati.Siap nak ckp dia da lama kenal dgn bf aku,.Aku ta tanya pun pasal dia dgn bf aku,aku pun ta berminat nak tau hal dia dulu dgn bf aku.Yang satu cerita,bila si EX ni boleh pula mention pasal masalah aku dgn bf aku.And the best part is,,bila semua masalah aku dgn bf aku dia tau..WOww HEBAT BUKAN! Ini yg buat aku angin dgn bf aku.Apasal masalah aku dgn dia nak cerita dekat EX dia.Ini aku geram,rasa nak pijak bf aku tu tak sampai kaki pulak.haishh~ tapi aku malas na gaduh punya pasal dgn so aku diam je,ta mention pun benda ni dgn bf aku.

Last-last lepas da talk2 dekat phone dgn EX bf aku,dia pun ngaku dia salah dan silapnye,aku pun malas na gaduh buat la baikkan.. And lepas tu,dia kurang da contact bf aku.Selepas beberapa minggu,dia bangkit balik..HOHO~ suka sangat! Untuk kurangkan sakit hati aku ni,aku terpaksa "watlex,watcool,wat muka comel" SBR! SBR! SBR! dan SBR! tu je la yg aku mampu.. Kadang2 aku da ta boleh nak kawal emosi,aku memang buat perangai.Saja la na minta perhatian bf aku kan.. ahakss~ :P

AKu tak tau bila akan berakhir semua ni,,TAPI,,semua masalah ni tak akan goyangkan hubungan aku dengan bf aku. Aku tetap jaga hubungan aku dgn bf aku selama mana yg aku mampu. Dan sekarang aku still bahagia dgn bf aku.THATS MORE IMPORTANT! Dan bf aku pun cakap dia ta ada contact2 EX dia tu,cuma EX dia yang call2 dia,,so ok..I trust my bf but not really actually..Tapi selagi dia boleh jujur dgn aku,aku akan cuba percayakan dia. Kata org dalam perhubungan harus ada kepercayaan dan kejujuran kan,,so aku akan wujud kan 2 benda tu. FOR SURE! :)

Buat masa sekarang ni aku still heppy2 dgn bf aku,dan kawan2 aku pun banyak mengingatkan aku tentang hubungan ktorang,dorang pun banyak bg sokongan and advice.Sangat2 appreciate! Masalah EX dia ni,aku rasa malas na fikir sangat,dah banyak sangat drama aku buat dgn bf aku time ktorang lepak.Dengan handset jatuh sebab berebut,pastu taching lari tempat lain,ishh~ banyak la drama..Tapi alhamdulilah ktorang ok balik.Dan aku harap  semuanya akan terus ok. INSYALLAH! ~