BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 20 November 2011

something wrong ? ? :/

firstly this is the first time aku tulis cerita tentang aku dekat blog. .
sebelum ni aku jenis bukan yang pandai nak meluahkan sesuatu cerita
aku takut nak luahkan cerita dekat org, ,sebab aku takut orang salah faham.. :)



aku nak mulakan cerita aku tentang seorang kawan.
aku ada kawan yang super duper awesome!
dia sekelas aku dan aku sentiasa meluahkan semua benda
ta kisah luar dalam tentang aku semua aku cerita dekat dia
betapa setianya dia mendengar cerita aku
huhu~ thanks syg! <3
 kami kawan cium mulut. .wee~ :D


 HAPIDAH atau aku panggil dia EDUT. .
for me,she the best and she the cool one. . she my the best firends :)

10 comments:

  1. fuhh fuhh yooo !
    si cantikk dah adaa blogg ! heee.
    sukaa sukaa sukaa !
    *guaa nak buat BBQ sempenaa hari pertamaa si cantikk buat entry ! HAHAHAHAHA.

    ouh !
    kawannn.
    itulah nama nyaa insan BER-nama kawann.
    sharingg all good thing together. heee.

    ReplyDelete
  2. wahh dh de belog meh..
    follow sini..
    beb xley upe la kisah lucu ko!! haha..
    beb tukar la bhgian comment ke pop up window..
    senang sikit nk comment =))

    ReplyDelete
  3. wei korang...jgn mngutuk aku boleh ta..kw tgok r blog ak..masih kering kontang..na blog mcm korg ada bling2,,alaaa~ tolong ajarkan..aku jakun lg ni pasal blog..

    ReplyDelete
  4. HAHAHA.
    tak apa tak apa.
    habis stpm nanti kitaa samasamaBER-guru yaa. heee.
    letak shoutmix lah wee senang aku nak comunicate dengan kau. HAHA.

    ReplyDelete
  5. pheeewiiittt !
    Aku dibenarkan comment tak ?
    HAHA pedulik hape aku :)
    Sicantekkk dah ada belog !
    Aku ketinggalan la neh ea =="
    Sampai hatiii seyhhh !

    ReplyDelete
  6. HAHA aku rasa mcm na kick wawa bnyak2 kali lar..kw ta ya mcm tu sgt lar wawa.. :P

    ReplyDelete
  7. laili mcm mana na buat tu? HAHA ak mana tau

    ReplyDelete
  8. cara diaa kau try search kat om-google.
    tulis shoutmix.
    nanti kau kena log in buat password semua dan kau create shoutbox.
    lepas tuh copy paste kau punyaa CODESHOUTBOX tuh kat :

    DASHBOARD --> DESIGN --> ADD AGADGET --> HTML/ JAVA SCRIPT --> SAVEE !

    *simple sayangs. try yaaa ? heee.

    ReplyDelete
  9. woooo~ simple sgt...macam lecceh..tak pe aku try nanti..anyway thanks dear..

    ReplyDelete
  10. pheewit! laili jadi tenaga pengajar seyh .hahahaha

    ReplyDelete